Ohjelmointi

MITÄ ME TEEMME

Ohjelmiston muutos, me muutamme käyttöparametrit ajoneuvon moottorinohjainlaitteen ohjelmaan eli niin sanotut "kartat". Emme muuta tai lisää mitään komponentteja tai laitteita autossa. Monissa tapauksissa moottorin ohjainlaitteeseen tallennettuun karttaan pääsee käsiksi ajoneuvon diagnostiikka portti (OBD) kautta, joka yleensä löytyy kojelaudan alla. Uudemmissa ajoneuvoissa moottorinohjainlaite on poistettava ajoneuvosta ja ohjelmoitava siihen tarkoitetussa ohjelmointi penkissä.

Kun olemme lukeneet ajoneuvon alkuperäisen ohjelman, lataamme se muokattavaksi Quantum Tuning huippu asiantuntijoille, jotka muokkaavat ohjelman tilattua lopputulosta vastaavaan muotoon. Ohjelman muutos tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi: suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta, tai optimaalisesti molempia.

Riippuen ajoneuvon ja moottorinohjaimen tyyppistä uudelleenohjelmointiprosessissa kestää normaalisti noin reilun tunnin, jos moottorinohjainlaite on ohjelmoitava penkissä kestää työ yleensä noin 2-3 tuntia.

Turbotehoa tekee työtä noudattaen korkeimpia laatu standardeja kaikessa toiminnassamme ja tämä sisältää myös liiketoiminnan etiikan, joten siksi voit olla varma, että:

 • Emme liioittele teholukuja, jotta ne näyttäisivät paremmin kuin kilpailijamme
 • Toimimme reilusti, meillä on 30-päivän palautusoikeus
 • Emme nosta odotuksia polttoaineen säästöstä , kohtuuttomiksi
 • Kerromme sinulle, jos parannus ajoneuvoon on minimaalinen, jolloin sitä ei kannattaisi tehdä
 • Emme koskaan välittää tai myy asiakastietoja

Moottorin ohjainlaitteen OHJELMOINTI

Moottorin uudelleen ohjelmoinnissa luemme vakio ohjelman ajoneuvosta. Se pitää sisällään kaikki moottoria ohjaavat ”kartat. Sitten muutamme ohjelman eri parametrien karttoja kuten polttoaineen paineen, ahtopaineen (turboahdetuissa sovellukset) ja sytytysennakon, muun muassa vapauttamaan moottorin todellisen suorituskyvyn.

Kun valmistajat kehittävät uuden ajoneuvon niiden on otetaan huomioon kaikki käyttö olosuhteet, päästöt rajoitukset ja verotus, kaikkialla missä aikovat myydä tätä mallia, toisin sanoen moottorin säädöistä tulee kompromissi. Kun uudelleen ohjelmoimme ajoneuvon moottorin ohjaimen ohjelmiston saadaan turvallisesti enemmän tehoa ja vääntöä. Tämä antaa paremman ajettavuuden ja lisäetuna parannetun polttoainetalouden dieselmoottoreille.

EGR / DPF / Adblue KORJAUSRATKAISUT

Meiltä löytyy apu myös DPF, EGR ja Adblue ongelmiin. Soita ja kysy juuri sinun ajoneuvosi sopivaa ratkaisua.

TALOUDELLISUUS uudelleen ohjelmoinnissa

Meidän Eko ohjelmointi parantaa moottorin tehokkuutta ja lisääntynyt moottorin teho vähentää tarvetta käyttää moottoria kovilla kierroksilla. Vähentynyt korkeiden kierrosten käyttötarve ja kyky vääntää myös isommilla vaihteilla nopeammin ja pidempään parantaa polttoaine tehokkuutta ja tuo näin polttoaine säästöä.

Ajoneuvojen polttoaineen kulutuksen pienenee tyypillisesti 8-10% dieselajoneuvoissa, kun tavoitellaan polttoaineen kulutus säästöjä on Eko ohjelma varma valinta. Suurissa ajoneuvo määrissä, saadaan todella merkittäviä säästöä jo pienessä ajassa.

Lastutus

Lastutus on käännös Chip Tuning sanasta, joka on yksinkertaisesti toinen nimi uudelleen ohjelmoinnille, mutta alunperin nimi liittyy ohjelma sirun fyysiseen vaihtamiseen tai uudelleen ohjelmointiin moottorin ohjaimessa. Teknologian kehitys on johtanut siihen, että lastutus on harvinaisempia nyt, mutta se on edelleen ainoa tapa ohjelmoida joitakin ajoneuvoja. Nykyään useimmat ohjelmoinnit tehdään OBD diagnostiikka portin kautta tai suoraan moottorinohjaimeen käyttäen sopivia adaptereita ohjelmointi penkissä.

OBD ohjelmointi

OBD ohjelmointi, OBD tulee sanoista On Board Diagnostic . Tämän lyhenteen sana Board on oleellinen, koska ilman tuota porttia ei ajoneuvo diagnostiikkaa olisi olemassakaan; aivan kuten se ei ollut 1980-luvulla. Yllä oleva viittaus OBD ohjelmoinnista tarkoittaa yksinkertaisesti vain, että moottorin ohjainlaitteen uudelleen ohjelmointi tehdään käyttämällä auton OBD-porttia .

Teho ohjelmointi

Meidän teho ohjelma on kehitetty toimimaan vakio ajoneuvossa ja säilyttämään valmistaja tason luotettavuus ja alkuperäiset huoltovälit. Meidän teho ohjelmointi on suunniteltu erityisesti tuottamaan paljon tehoa ja äärimmäinen suorituskyky, kuitenkin ylittämättä moottorin tai vaihteiston turvallista käyttörajaa.

Teho ohjelma on suunniteltu vapauttamaan täysin koko moottorin piilotettu potentiaali, se voidaan asentaa sekä bensiinin että dieselin ajoneuvoihin - nauti ajamisesta!

Quantum Red ™
Maximi Voima & Äärimmäinen suorituskyky

Suunniteltu vapauttamaan koko moottorin vapaa potentiaali.

Quantum Green ™
Hyvin voimaa & Maximaalinen taloudellisuus

Suunniteltu tekemään turbodieselmoottorista mahdollisimman taloudellinen.

Quantum Blue ™
Voimaakas & Taloudellinen

Optimaalinen yhdistelmä tehoa ja taloudellisuutta.

IMI pätevyys

imi-accreditation-certificateHaluatko osaamattoman valelääkärin hoitavan sinua? Tai antaisitko kouluttautumattoman sähkömiehen korjata kotisi sähköt? Oletko valmis antamaan autosi pätevöitymättömälle asentajalle ohjelmoitavaksi? On tärkeää, että työn autosi suorittaa vain ne, joilla on tarvittavat tiedot, taidot ja kokemus sekä ammatillinen pätevyys.

Turbotehoa on käynyt läpi tiukasti ja yksityiskohtaisesti koulutuksen OBD ohjelmoinnista ja moottorin ohjainlaite penkki ohjelmoinnista ja tullut ammatillisesti päteväksi ohjelmointi teknikoksi, siitä todisteeksi on myönnetty Institute of the Motor Industry sertifikaatti. Tämä on alan ainoa riippumaton tunnustettu ohjelmointi pätevyys.

Miksi valita meidät?

Meillä työskentelevät ohjelmoijat ovat kokeneita ja lahjakkaita, kun nämä ominaisuudet yhdistetään innostukseen ja ammattitaitoon löytyy syy miksi kasvamme koko ajan.

Haluatko lisää voimaa, pienentää polttoaineen kulutusta ja parantaa ajettavuutta? Haluatko itsellesi ja autollesi parasta? Sitten valintasi on Turbotehoa ja Quantum Tuning ohjelmointi, meihin voit luottaa.

 • Jokainen ajoneuvo jonka teemme on yksilöllisesti uudelleen ohjelmoitu
 • Jokainen ajoneuvo jonka teemme saa elinikäisen ohjelmisto takuun
 • Jokainen ajoneuvo jonka teemme saa reilun 30 päivän palautusoikeuden
 • Quantum Tuning on Britannian suurin ohjelmistotoimittaja, jolla on yli 520 jälleenmyyjää ja yli 1000 hyväksytty asennuspistettä. Quantum Tuning toimii yli 53 maassa.
 • Quantum tuning on todella globaali tuotemerkki ja paras uudelleen ohjelmointi yritys. Quantum tuning on markkinajohtaja ohjelmoinnissa ja valikoimassa on yli 6000 ajoneuvoa henkilöautoja, pakettiautoja, matkailuautoja, kuorma-autoja, työkoneita ja traktoreita.
 • Liiketoimintamme on laadukasta, koska välitämme intohimoisesti siitä mitä teemme ja miten sen teemme