Alientech laitteet ja tarvikkeet

KESS3 – OBD, Bench ja Boot -ohjelmointitilat yhdessä

Kolmenkymmenen vuoden kokemuksen ja lähes kolmen vuoden kehitystyön ansiosta KESS3 on ohjelmointialalla kaikkien aikojen edistyksellisin suunnittelusaavutus. Alientech on tehnyt merkittävän läpimurron luodakseen jotain ainutlaatuista ja poikkeuksellista, jonka vertaista ei toiminnaltaan, käyttömukavuudeltaan ja monipuolisuudeltaan ole markkinoilla.

KESS3-työkalu on kehitetty tarjoamaan kaikille alkaen nuoresta moottoriharrastajasta erikoistuneimpiin mekatroniikkateknikoihin asti nopean ja yksinkertaisen käyttöliittymän kaikkiin markkinoilla oleviin moottorin ohjausyksikköihin ja automaattivaihteistoihin.

Sensaatiomainen suorituskyky, suuri toiminnan joustavuus ja helppokäyttöisyys mahdollistavat kommunikoinnin moottoreiden ja vaihteiston ohjausyksiköiden kanssa yhdellä työkalulla. KESS3 yhdistää 3 käyttötilaa yhteen työkaluun: OBD, bench ja Boot -tilat.

OBD – OBD-tilassa pääset helposti käsiksi kaikkiin ECU-tietoihin suoraan diagnostiikkaliittimen kautta.

BENCH – Yksinkertainen kytkeytyminen ohjainlaitteen liittimen kautta ja sinulla on täydellinen pääsy ECU:n tietoihin.

BOOT – Tämän tilan avulla voit käyttää kaikkia järjestelmän tietoalueita. Lue, kirjoita ja kloonaa.

Master vai Slave? Toimi kuten haluat!

Yksi joustava laite, joka voidaan konfiguroida tarpeen mukaan, kun työkalu on alustettu, voit valita toimintatavan.

MASTER: Konfiguraatio, jonka avulla voit muokata ohjelmiston kalibrointeja täysin itsenäisesti. Luetut tiedostot voidaan tulkita valitsemasi uudelleenkartoitusohjelmistolla.

SLAVE: Jos et ole vielä varma tai et ole vielä itsenäinen ohjelmistokalibrointien muokkaamisessa, tämän tilan ansiosta voit työskennellä ohjelmoijien verkostossa, joka tukee tiedostovaatimuksiasi.

JÄLLEENMYYJÄVERKKO: Jos aiot luoda oman ohjelmoijien verkoston, sinulle on tarjolla luotettava ja helppokäyttöinen työkalu.

Uusi elektroninen arkkitehtuuri. Kehitetty 30 vuoden kokemuksella ja intohimolla.

Vuodesta 1991 lähtien Alientech on suunnitellut ja kehittänyt työkaluja moottorin ohjainlaitteiden uudelleen ohjelmoimiseen. Täydellisyys intohimonaan Alientech on yhdistänyt kaiken huippuosaamisensa ja suunnittelukokemuksensa tähän uuteen työkaluun.

Jokainen KESS3:n osa on suunniteltu huolellisesti suorituskyvyn, toiminnan joustavuuden ja helppokäyttöisyyden saavuttamiseksi. Sen uudistettu arkkitehtuuri hyödyntää jokaisen komponentin täyden potentiaalin.

Uusi mikroprosessori, uusimman sukupolven I/O-liitännät, uudet sisäänrakennetut anturit ja tehokkaat EEPROM- ja FLASH-muistit ovat KESS3:n pääominaisuuksia.

CPU

Markkinoiden tehokkain mikroprosessori on 7 kertaa tehokkaampi kuin edellinen sukupolvi. Puhdasta tehoa, joka voi suorittaa komentosi luotettavasti, nopeammin ja tehokkaammin.

KOMMUNIKAATIO

KESS3 tunnistaa automaattisesti ja välittömästi oikean tiedonsiirtolinjan toimiakseen nopeammin vain OBD-kaapelin avulla. Ethernet, FlexRay, CAN-väylä, K-Line, L-line, J1850, J1708.

Kaikki olennaiset linjat minkä tahansa toiminnan aloittamiseksi ajoneuvon sisällä täysin turvallisesti.

KOHTI TULEVAISUUTTA.

GPS, kiihtyvyysanturi, Bluetooth ja Wi-Fi kaikki integroituna yhdelle alustalle.

Näiden ominaisuuksien ja jatkuvan teknologisen kehityksen yhdistelmä antaa meille mahdollisuuden kehittää monia uusia toimintoja tulevaisuudessa, jotka erottavat meidät muista.

SUORITUSKYKY

Uudistettu USB Full speed -siru mahdollistaa jopa 10-kertaisen nopeuden tiedostojen tuonnissa ja viennissä KESS3:een ja sieltä pois. Mutta ei vain se, Alientech lisäsi myös aivan uuden verkkoinfrastruktuurin uuteen KESS3:een.Tuloksena on Alientech-pilvipalvelu parannetulla nopeudella ja suorituskyvyllä.

Joustavuutta ja kestävyyttä toimintaasi

KESS3 kotelon muotoilu on täysin uusi. Alientech on tuonut lisäarvoa tutkimalla ja yhdistämällä parhaat käyttökelpoiset materiaalit. Kotelo on suunniteltu tarjoamaan sinulle monipuolista ja kestävää liikutettavuutta materiaalien kestävyyden ansiosta. KESS3 on rakennettu lasikuitukuoren ympärille, joka antaa sille keveyttä ja joustavuutta. Kuori on Ergonominen ja kestää iskuja sekä tärinää.

Poikkeuksellisen vahva työkalu, joka kulkee mukanasi minne tahansa.

Alientech Suite – UUSI ohjelmisto.

Tällainen kehittynyt uusi laitteisto inspiroi Alientechia suunnittelemaan ohjelmistoja, jotka hyödyntäisivät sen potentiaalin täysimääräisesti. Tuloksena täysin uusittu ja uusi käyttöliittymä rakenne sekä toiminta arkkitehtuuri.

UUSI MUOTOILU

Uusi ilme, puhdas muotoilu ja kaikki tarvitsemasi käden ulottuvilla. Päivitetään säännöllisesti toimivaksi, käyttökelpoiseksi ja helpoksi.

KÄYTTÄJÄKOKEMUS

Täysin uusittu käyttöliittymä. Intuitiivinen kojelauta, jossa on parannettu pääsyä ajoneuvoluetteloon ja mahdollisuus luoda luettelo suosikkiajoneuvoistasi ja näkymä jo liitettyjen ajoneuvojen historiasta.

YHTEENSOPIVUUSLUETTELO

Luettelo protokollista ja ajoneuvoista päivitetään päivittäin ja on aina saatavilla verkossa www.alientech-tools.com/vehicles. Monikielinen tekninen opastus auttaa käyttäjiä vaativimpienkin toimintojen aikana.

SUORITUSKYKY

Uuden interaktiivisen ”haku”-toiminnon avulla pääset ajoneuvoluetteloon tai löydät etsimäsi ECU:n mikroprosessorin muutamassa sekunnissa.

Listan lataaminen ja päivittäminen on nyt viiveetön.

TUKI

Pääsy suoraan Alientech-tukipalveluun ja kaikkiin kehitysuutisiin.

Juuri tarpeisiisi räätälöity KESS3.

Alientech tarjoaa joustavan ratkaisun, joka sopii parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Voit valita yrityksellesi sopivan kokoonpanon tämän päivän työtehtävien mukaan tai mahdollisesti huomenna tarvitsemasi suorituskyvyn perusteella.

VERSIOT: Master tai Slave tarpeidesi mukaan.

AJONEUVOJEN TYYPPI: Tiedonsiirtoprotokollat, jotka on jaettu paketteihin ajoneuvotyypin mukaan.

Valitse auto-, moottoripyörä-, kuorma-auto/traktori ja vene paketeista.

VIESTINTÄTAVAT: OBD-, BOOT- ja BENCH-liitäntä KESS3:sta ohjausyksikköön.

Täydellinen räätälöinti tarpeidesi mukaan.